Kurser er målrettet lærdom

16 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Langt de fleste af os har nok gået i folkeskolen, hvor vi har fået den basislærdom med os, som vi skulle bruge til at klare os med det mest gængse gennem livet.

Så kunne man vælge at blive endnu bedre til disse egenskaber, eller man kunne få noget mere håndfast erfaring, der som regel medførte, at man kom hurtigere ud på jobmarkedet.

Man kunne også vælge at læse videre og virkelig specialiseret sig, så man blev velanset i samfundet, men man tjente nok ikke så meget sammenlagt som dem, der gik hurtigere ud af skole.

Så om man sigter efter prestige eller penge, så hænger disse to ting ikke altid sammen, og gennem tiden har de da også forandret sig.

Og så forsøger samfundet også at påvirke den slags, så der kommer flere ud på den anden side af den slags, som der er brug for i landet – så længe man er glad for det.

image

Kurser skal give dig specialviden

Men nogle gange er der brug for, at man skal lære noget målrettet over en kortere eller længere periode, om det er ved at møde fysisk op eller lære det online.

Det kan man blandt andet gøre hos: https://www.4d.dk/

Dette kan være fordi, man skal bruge nogle færdigheder for at kunne få ansættelse i et job, eller man netop er blevet sendt på et eller flere kurser samme sted fra ens arbejdsfirma, så man kan blive endnu bedre til at fungere her.

Andre gange er der måske tale om, at man netop missede nogle færdigheder, da man gik i skole på et bestemt niveau.

Og man kan jo heller ikke undgå, at et område udvikler sig, og hvis man ikke følger med dette – eller man netop er afhængig af at bruge det – så skal man forsøge at oppe sig på sådan et punkt.

Dette gør man blandt andet med kurser.

Flere Nyheder