Hvornår bliver dit eftertragtede domæne ledigt?

20 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Så fandt du lige tid til at lave domæne registrering af dit ønskede domæne.

Godt nok tager den slags ikke så lang tid, men det skal jo stadig gøres, men derfor tænkte du lige, at du bare kunne gøre det en aften, hvor du lige havde et par minutter til at tage dig af den sag.

Desuden vidste du jo, at dit ønskede domæne var så specifikt, at der ikke var så stor chance for, at nogen anden skulle have taget det – for hvad skulle de også bruge det til?

Men desværre er chancen mod dig, for det viser sig faktisk, at det ønskede domæne allerede er taget, og det sætter lidt en stopper for dine planer med din forretning, hvis du ikke kan få dette domæne.

Du overvejer selvfølgelig, at du bare kan få et lignende domæne, så du ikke helt skal hen at ændre strategi med din virksomhed, men det bedste havde stadig været, hvis du kunne få fingre i det her første forslag.

Ventetiden starter på at få det ledige domæne

Derfor tænker du, at du måske godt lige kan vente lidt med at se, hvornår det ønskede domæne skulle blive ledigt, men du fornemmer hurtigt, at det nok ikke bliver i løbet af de første par dage – og din tålmodighed har trods alt en grænse.

Så du begynder at overveje, om det er muligt at finde frem til dem eller den, som der allerede ejer domænet, for du har nu indset, at man ikke kan få at vide, hvornår det domæne bliver ledigt, medmindre man spørger dem, som der ejer det.

Den slags kan man som regel finde frem til på nettet, og hvis du nu er en god forhandler, så er det da også tænkeligt, at du kan forhandle dig til at overtage domænet, hvis det nu ikke betyder så meget for dem, der har det nu, som det kan betyde for dig.

Flere Nyheder