En god gamerstol er en investering i din krop

20 december 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Når du gamer, vil du måske helst bruge alle dine penge på en god skærm, det helt rigtige keyboard og nogle gode høretelefoner. Men noget af det, som du faktisk også bør bruge penge på, er en god gaming stol. Når du sidder meget ned, er det nemlig vigtigt, at du får den helt rette støtte. Det er derfor afgørende, at du har en stol, der passer til din krop, så du for eksempel ikke får ondt i ryggen, fordi du sidder så meget ned og spiller. Derfor er en god gamingstol også en investering i, at du kan blive ved med at have en sund krop. 

Et godt sted for dig at kigge efter en gamingstol er på webshoppen lootbox.dk. Det er en webshop, hvor de har specialiseret sig i at forhandle udstyr til gamere. De har derfor selvfølgelig også et stort udvalg af gamerstole. Det gør det nemt for dig at vælge den helt rigtige. 

image

Sådan vælger du den rette gamingstol 

Når du skal vælge en gamingstol, bør du altid tage udgangspunkt i din krop. Det er både i forhold til, hvor høj du er, og hvor meget du vejer. Selvom stolene kan indstilles, bliver de nemlig stadig bygget til forskellige højder og drøjder. Derfor er det det første parameter, du skal se på, når du skal købe en stol. 

Derudover ska du sikre dig, at det er muligt at indstille stolen så meget som muligt til din krop. For eksempel skal det være muligt at indstille sædet, så du har støtte helt indtil knæene. Derudover skal det også være muligt at indstille både ryglænet, armlænene og nakkestøtten.

Armlænene er noget af det, som mange overser, når de skal købe en gamerstol. Men når du gamer, vil du ofte læne armene på armlænet, og der er det vigtigt, at de har den rette højde til at give dig optimal støtte. 

Flere Nyheder