Cellmatic holder maden kold

29 juni 2021
Johanne Hansen

Varm mad, som skal være kold, er det værste

Kender du det, hvor du kommer hjem fra en aften ude i byen og lige pludselig opdager, at køleskabet har stået åbent hele natten? Ikke fordi nogle havde brudt ind og prøvet at ødelægge din aften, nej tværtimod – fordi du selv havde været en kæmpe stor klodsmajor. 

Det er aldrig fedt med et varmt køleskab, og man når da også og lægge timerne sammen for at danne sig et indtryk af, hvor meget af maden, der egentlig skal smides ud. Og så når man at blive helt ked af det over alle de ting, der bare må smides ud og den kæmpe madspil lavine, man selv lige har set igang.

Og du troede ikke det kunne blive værre? Jamen, så forestil dig det her scenarie…

Varm mad i en varm campingvogn

Ja, for der findes faktisk noget værre. Derhjemme kan du nemlig gå ud og bestille takeaway, tage hjem til mor eller far eller noget helt tredje. Men hvad gør man så, når man sidder på en campingplads midt ude i ingenting og alt ens mad er varm – og det måske er 30 grader på en varm julidag?

Ja, se så er situationen straks værre (sagde jo, det var et værre scenarie)… Heldigvis findes der mange løsninger til campister, som har brug for forsyningsbokse med wolt, der sørger for at holde køleskabet igang – og ikke lige pludselig genstarter.

Har du nogensinde hørt om Cellmatic for eksempel? Det tænkte jeg godt, at du ikke havde. Derfor skal det også lige skyndes og sige, at det er altså helt okay, for det er de færreste, der har det. Men Cellmatic er et glimrende bud på en forsyningskasse med strøm, der altid holder dig og din mad kørende. På den måde har du altid kold mad, når du har allermest brug for det.

Flere Nyheder